За нас


„АТЛАС ПЛОВДИВ” ЕООДКонсултантски услуги : Незаконно строителство, Законно строителство, Административни услуги - ХЕИ, Инспекция по труда, Агенция по храните, ПожарнаКонсултации и документи по строителството – законно и незаконно.


Законите в България относно строителството са най-обемната част от законодателството. Те са взаимосвързани, препращат от един в друг и отделно към наредби към тях. Трудно е човек, който не е вътре в „кашата” да се оправи и да се ориентира.

Ние сме „вътре”, познаваме законите, наредбите и начините на работа на различните институции. Работим с тях, следим новостите и допълненията към всички тях.

Знаем кой, кога и как работи. Всички срокове, с които разполагате и какво да направите, така че Вашият проблем да бъде разрешен по най-правилния начин за Вас.

Можем да изготвим всички необходими документи, да Ви представляваме пред съответните институции и максимално бързо да Ви свършим работата.

Познаваме преките пътеки и можем да Ви преведем по тях.


Административни услуги


В променената политическа обстановка много институции, обикалят и извършват масови проверки и проверки по сигнали, като Пожарна, ХЕИ /РЗИ/, Агенция по храните и Инспекция по труда. Как можете да сте осигурени срещу своеволята и заяжданията на отделни служители? Като сте подготвени предварително и покажете всички документи, които могат да Ви поискат.

Ние изготвяме перфектната документация, която да Ви предпази при проверките от актове, наказателни постановления и глоби и можем да Ви защитим и посигурим спокойствието, което да позвили да си вършите пряката работа без притеснения.

Първоначално изготвяне на документацията и последващ абонамент, подготвяне на книги, регистри и графици за легално и законно действие на фирмата, в съответствие с Вашия предмет на дейност.


За повече и подробна информация посетете :

нашият сайт : atlasplovdiv.com

нашите блогове :   zutbg.blogspot.bg и   atlasplovdiv.blogspot.bg


Ние искаме да ви помогнем и да бъдем вашите преводачи.